M'unique Transformatie & Life Coaching

Omdat iedereen "unique" is en dat goed is!!

Wat kan ik u bieden?

M'unique Transformatie & Life Coaching

biedt unieke coachings- en bewustwordingstrajecten en vitaliteits- en veerkracht interventies op maat aan voor zowel particulieren als bedrijven. Als ervaringsdeskundige op het gebied van Hoogbegaafdheid, Hoogintelligent Autisme (Asperger) en Hooggevoeligheid (HSP), kan ik zowel kinderen als jongeren en volwassenen individueel of als gezin begeleiden en inzicht en bewustwording brengen in hoe men daarmee het beste om kan gaan. 

Daarvoor maak ik op mijn eigen unieke (m'unique) wijze gebruik van diverse coaching technieken uit de Hoogbegaafden- en HSP Coaching, de Transformatie en Life coaching, de Kinder- en Gezinscoaching, de Body Mind Release en Jassentechniek Methodiek en eventueel van ontspannende en rust en inzicht brengende Bars Behandelingen van Acces Consciousness gecombineerd met enkele acupunctuurpunten uit de Chinese geneeswijze (mijn M'unique behandelingen). 

Per persoon bekijk ik gevoelsmatig welke manier van coaching het beste zou werken en pas daarop mijn behandeling geheel op de persoon en op maat aan. Vaak combineer ik ook diverse technieken om zo snel en effectief mogelijk de hulpvraag te kunnen oplossen. Ik geloof er namelijk in dat je met kortdurende betrokken, maar intensieve trajecten waarbij we ook daadwerkelijk aan de slag gaan met de dieper liggende innerlijke oorzaak van de klachten, meer bereikt dan met jarenlang blijven praten over het probleem of de hulpvraag. 

Mijn doel is om mensen zo snel mogelijk weer terug in hun eigen kracht te zetten zodat ze weer meer energie en levensvreugde gaan ervaren en daardoor weer zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen over hun eigen leven. Op die manier werk ik toe naar een duurzaam resultaat voor mijn cliënten, zonder dat ze afhankelijk worden van mijn coaching. Uiteindelijk moet iedereen het toch zelf doen!